Спортивні виклики для лідерів бізнесу

Спортивну ініціативу підтримали десять команд-учасниць, що представляли українські та міжнародні компанії, які наполегливо змагались за звання лідера турніру. Два дні напружених змагань показали, що спорт і бізнес – невід’ємні складові одного цілого. Змагання в спорті як і конкуренція в бізнесі – це те, що мотивує до досягнення нових вершин, а справжні лідери завжди готові до змін та нових викликів.

Турнір став для бізнесменів випробуванням на витривалість та кооперацію. В результаті запеклої боротьби  перемогу на спортивному майданчику виборола команда АТ «Райффайзен Банк Аваль». А партнер турніру, ТМ «Шаланда» виділив та нагородив власних фаворитів, якими стали гравці Шаров Олександр та Солод Євгенія.

Підтримувати водний баланс під час змагань допомагала вода «Небесна Криниця». В перерві між турнірами гості та учасники  мали  змогу випробувати вдачу в лотереї від партнерів турніру: Гольф центр Київ, спортивно розважального комплексу “Olmeca plage”, школи англійської мови English Prime та ТМ «Шаланда».

Волейбольний бізнес вікенд став ще одним кроком компанії «Небесна Криниця» в напрямку популяризації здорового способу життя та спорту в бізнес середовищі. Турнір вкотре довів, що  справжні лідери не бояться конкуренції ні в спорті, ні в бізнесі і навіть поразка – це лише сходинка до нових перемог.

Медіа-партнер проекту – Комп&ньоН

Залишити відповідь