МакДональдз запрошує на «День Щастя»

«День Щастя» проводиться вже 13-й рік поспіль та має на меті як допомогу дитячим медичним закладам, так і розвиток культури індивідуальної благодійності в Україні.
 
Програма «День Щастя» триватиме у закладах мережі впродовж місяця з 1 по 30 листопада 2014 р. Долучитися до збору коштів та зробити свій внесок у добру справу  можна придбавши в МакДональдз спеціальні листівки-«долоньки» – 5 грн, силіконові браслети – 20 грн, дитячі книги – «Книжка-з'їжка» чи «Кулінарний щоденник» – 49 грн. А 9 листопада 2014 року – картоплю фрі. Благодійний внесок також можна зробити  через платіжний термінал Ощадбанку, чи Інтернет.
 
«За 13-ть років проведення благодійної програми, нам вдалося закупити обладнання в дитячі лікарні на суму майже 19 млн. грн. Цього року було прийнято рішення спрямувати зібрані під час програми кошти на закупівлю високоспеціалізованих кардіологічних автомобілів для транспортування дітей з вадами серця в кардіоцентри.  Завдяки нашим відвідувачам ми зможемо допомогти дітям з вадами серця. Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акції», – прокоментував генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський.
 
«Щороку в Україні тисячі дітей з вадами серця потребують хірургічного втручання. Належне транспортування та вчасно проведена операція дає їм шанс бути абсолютно здоровими. Наразі у центрів кардіохірургії є абсолютна потреба у спеціалізованих машинах кардіологічної «швидкої допомоги» для дітей», – прокоментувала Віра Павлюк, лікар-педіатр, доктор медичних наук.
 
Інформація про збір коштів буде щоденно розміщуватися на сайті акції «День Щастя». На цьому ресурсі також буде оприлюднена підсумкова сума коштів, зібраних в результаті проведення благодійної програми у 2014 році.
 
Нагадаємо, що акція «День Щастя в МакДональдз» проводиться в Україні з 2002 року. За роки проведення акції  було зібрано близько 19 млн грн та придбано обладнання для понад 50 дитячих лікарень у 28 містах України.
 
Цього року партнерами акції виступили АТ Ощадбанк, видавництво Глоубері Букс, а також медіа партнери: телеканал «1+1»,  «Единственная», «Отдохни», «Наше радио».
 
В рамках акції «День Щастя в МакДональдз» 6 листопада 2014 року компанія ініціює дискусію на тему: «Благодійники – дітям: актуальність в умовах суспільно-політичної кризи» за участю представників бізнесу, благодійних організацій, представників ЗМІ та відомих українців, які займаються індивідуальною благодійністю. Захід проводитиметься з метою привернути увагу суспільства до такої важливої теми, як благодійні проекти, спрямовані на дітей, та їх особливості в умовах суспільно-політичної кризи. Учасники дискусії також  обговорять шляхи підвищення ефективності благодійних програм та обміняються ідеями щодо подальших кроків у формуванні культури індивідуальної та корпоративної благодійності.
 
Детальніше про благодійну програму «День Щастя».

МакДональдз в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. МакДональдз – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури понад 220 млн доларів. Сьогодні в компанії працює більше 8000 людей. Компанія МакДональдз в Україні визнана найкращим роботодавцем в Україні за результатами дослідження задоволеності співробітників «Кращі роботодавці України» у 2010 та 2011рр. та посіла друге місце у рейтингу «Найкращі Роботодавці у Центральній та Східній Європі 2010/2011», яке проводилося компанією Hewitt Associates (США) спільно з HR Center (м. Київ). Також, за результатами щорічного дослідження глобальної консалтингової компанії з питань менеджменту Hay Group, компанія МакДональдз очолила всеукраїнський рейтинг «Кращі компанії для лідерів 2013». Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua або www.my-company.com.ua. Читайте новини компанії у соціальних мережах:http://www.facebook.com/McDonaldsUA та http://twitter.com/#!/McDonaldsUA

«День Щастя у МакДональдз» у світі – один із найважливіших щорічних благодійних проектів корпорації МакДональдз, що проводиться з 2002 року у понад 100 країнах світу з метою розвивати культуру індивідуальної благодійності та допомагати у сфері охорони дитячого здоров’я. Дата проведення акції присвячена річниці прийняття Асамблеєю ООН Конвенції про права дитини (20 листопада, 1989 року).

Залишити відповідь