Правова група “Павленко і Побережнюк” – Юридичний радник SWEDBANK

Правова група “Павленко і Побережнюк” виграла тендер щодо надання юридичних послуг АТ “Сведбанк” (публічне)  і уклала договір на юридичний супровід діяльності банку на території України. В рамках договору юристи Правової групи будуть здійснювати реструктуризацію заборгованостей фізичних і юридичних осіб перед банком, а також надавати юридичний супровід діяльності банку, у тому числі – представляти інтереси банку в судових спорах у судах національної юрисдикції.

“Ми високо цінуємо довгострокове співробітництво зі шведським банком Swedbank і ми пишаємося, що саме наша компанія буде представляти і захищати на території нашої держави інтереси міжнародного банку з бездоганною репутацією і двохсотлітньою історією”, – підкреслює Лариса Побережнюк, партнер Правової групи “Павленко і Побережнюк”.





Swedbank :

Заснований у 1820 році, Swedbank є однією з провідних банківських груп у країнах Північної Європи та Балтії. Загальні активи групи Swedbank складають 300 мільярдів доларів США. Swedbank нараховує понад 9,5 млн. рітейлових і 550 тис. корпоративних клієнтів у Швеції та країнах Балтії. Міжнародна група успішно працює також у Копенгагені, Хельсінкі, Люксембурзі, Марбеллі, Нью-Йорку, Осло, Токіо, Шанхаї, Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді. З 9 липня 2007 року Swedbank представлений у Києві. В 2007 році Swedbank підписав договір на придбання ТАС-Комерцбанка в Україні. АТ Сведбанк (публічне) входить до групи найбільших українських банків. Нараховує більше 170 точок продажу в усіх регіонах України. Банк, в якому працює більше 3 тисяч співробітників, надає свої послуги понад 200 тис. приватним і 18 тис. корпоративним клієнтам.

Правовая группа «Павленко и Побережнюк»: 

Основною спеціалізацією є судова практика, медіація і арбітраж, вирішення корпоративних конфліктів і судових спорів на фондовому ринку. ПГ “Павленко і Побережнюк” надає послуги в сферах: банківське право, цивільне право, захист від недружніх поглинань, земельні правовідносини, виборче право, інвестиційна діяльність, корпоративне право, податкове право, нерухомість, злиття і поглинання, господарське право. Клієнтами ПГ «Павленко і Побережнюк» на сьогодні є Сергій Тігіпко, кандидат на пост Президента України, Промсвязьбанк (Росія), Укргазбанк, Холтек Інтернешнл, Фінансово-промислова група «ТАС», Авіакомпанія «Сибір» (S7), ДП «Готель «Спорт» і ін. Компанію очолюють партнери – адвокат Олександра Павленко і Лариса Побережнюк. А. Павленко до відкриття своєї  компанії була радником департаменту судової практики юридичної фірми Magisters, раніше була партнером в АК “Рєзников, Власенко і Партнери”. А. Павленко представляла інтереси акціонерів провідних українських металургійних підприємств (ВАТ “Нікопольський завод феросплавів” і ін.) у спорах з питань реприватизації; захищала інтереси кандидата в Президенти України Віктора Ющенко в справі про визнання недійсними результатів Президентських виборів 2004 року в Україні; здійснювала юридичний супровід Президента України під час підписання зовнішніх міжнародних договорів із Францією; захищала честь, гідність і ділову репутацію Міністра фінансів України, посадової особи судової влади в спорах  із засобами масової інформації. А. Павленко також керувала судовим проектом із захисту інтересів російської “Авіакомпанії “Сибір” у спорі з Міністерством оборони України щодо авіакатастрофи над Чорним морем (зіткнення літака з військовою ракетою). А. Павленко – арбітр МКАС Європейської Арбітражної Палати (Брюссель, Бельгія). Лариса Побережнюк, партнер

Правової групи “Павленко і Побережнюк”, протягом останніх семи років була партнером Правової компанії “Юдикат”. Раніше працювала начальником юридичного управління ТОВ “Днепрокарго”, ТОВ «Транспортно-будівельна компанія “Трансбуд”, у відділі забезпечення життєдіяльності Міністерства юстиції України. Л.Побережнюк брала участь у спорах з захисту честі, гідності і ділової репутації ВАТ Холдингова компанія “Київміськбуд”, БМ Банк і ін. Має багаторічний досвід представлення інтересів іноземних фармацевтичних компаній, інвестиційних, девелоперських компаній, представляла інтереси Полтава-Банк, Бурової компанії Букрос, Центренерго.

Основним напрямком корпоративно-соціальної відповідальності ПГ «Павленко і Побережнюк» є державно-приватне партнерство. Компанія є юридичним радником Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва, Комітета Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності, консультує щодо законопроектів Державну комісію із цінних паперів і фондового ринку України.

Залишити відповідь